Bitcoin

Bitcoin

Bitcoin er en fantastisk gave til oss som lever i dag. Bitcoin er som alle sikkert vet den mest kjente kryptovalutaen på markedet. Kryptovaluta betyr bare at det er en valuta som bruker kryptografi for å sikre transaksjoner og sikre hvordan folk holder sin valuta. Det er en fin måte å investere eller spare, men også en fin måte å betale for ting som man kunne tenke seg. Bitcoin er i dag en valuta som de fleste har hørt om fordi den er veldig populær. Alle liker å høre om folk som har tjent ekstreme summer penger på noe som andre gjerne skulle ha tjent ekstremt store summer. Det er derfor mye misunnelse i akkurat dette. Folk liker ikke at andre folk gjør det bedre enn en selv. Det er enkelt å forstå da det er fort gjort for folk å hate på andre folk.

Alt dette har fått mye fokus i media. Det sies at 14 millioner mennesker eller brukere bruker Bitcoin i dag. Det er ganske ekstremt. I fjor, under den amerikanske høytiden Thanksgiving, som for mange kan være viktigere og personlig enn jula, ble 300.000 flere brukere lagt til Bitcoin. Det sier litt om hvor mange som snakket om Bitcoin en kveld i fjor og resultatet av en slik prat. Er du en type som liker å ta deg en prat kan det være smart og også høre på hva andre sier.

Store svingninger

Mange ønsker å investere i Bitcoin. Det er lettere sagt enn gjort. Med dette mener vi ikke at det er vanskelig å investere i Bitcoin. Det er det ikke. Det er ganske lett. Du trenger bare å starte, så er du i gang med å kjøpe. Når det kommer til selve investeringen så kan det være litt vanskeligere, fordi en investering sier noe om muligheten for å tjene penger. Tjener du ikke penger på å kjøpe Bitcoin er det ikke noe vits å gjøre det. Kursen går som en jojo. Både opp og ned. Da er det viktig at du følger godt med og setter deg litt inn i hva som skjer. Les mer om å kjøpe bitcoin på nettsiden: Kjopebitcoin.com/kjope-bitcoin/