Egne valg

Du velger selv hva du ønsker å bruke pengene på. Har du noen gang vært i en situasjon hvor du selv trenger penger til noe du vil ha, men har blitt fortalt av foreldre eller venner at du ikke kan bruke pengene på det? Da er forbrukslån noe for deg. Her er du ansvarlig og du er sjefen. Du gjør det du vil og du skaper det du vil med pengene.

Billigere
Forbrukslån er et billigere lån enn andre typer usikrede lån. Forbrukslån er nok det aller billigste usikrede lån du kan få tak i akkurat nå. Kredittkort deles ut til alle som har lyst på dem. Kredittkort er dyre og det krever at du faktisk bruker de forsvarlig. Forsvarlig bruk av kredittkort krever at du betaler tilbake all kredittkortgjelden på 30-45 dager eller mindre. Dette er vanskelig og krever at man konstant har kontroll på kontantstrømmen. Har du kontroll på kontantstrømmen din kan du gjøre dette, men trenger du kontanter i en lengre periode så er forbrukslånet.

Fleksibel nedbetalingstid
Når du tar opp et forbrukslån er det du som setter nedbetalingstiden. Det gjør at tiden blir fleksibel. Det er ikke banken som setter tiden for hvor lang tid du må betale tilbake lånet på. Du bestemmer. Det gjør at du bestemmer akkurat hvor mye du skal betale hver måned, da det er tiden du bruker på å betale ned lånet som bestemmer hvor mye hver måned skal koste. Denne fleksibiliteten er en kjempestor fordel for deg og gjør at du alltid kan justere månedskostnaden etter behov.